Audio-Technica kondigt een nieuwe kleur voor de ATH-M50x aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Audio-Technica heeft de ATH-M50xIB Professional Monitor Hoofdtelefoons onthuld, een Limited “IJsblauwe” edition van de populaire ATH-M50x. Dit model is het resultaat van een wereldwijde crowdsourcing-campagne waar eindgebruikers hebben gestemd op hun favoriete kleur voor het volgende ATH-M50x-model. Tegelijkertijd wordt de draadloze ATH-M50xBT2IB-versie geïntroduceerd.

De ATH-M50xIB biedt een ongeëvenaarde luisterervaring voor kritische audiotoepassingen, met 45 mm grote drivers, geluidsisolerende oorschelpen en een robuuste constructie. Deze hoofdtelefoons putten uit Audio-Technica’s rijke geschiedenis in professionele audiotechnologie en leveren natuurlijk en nauwkeurig geluid met krachtige bas en hoge frequentie-extensie. Ze zijn voorzien van professioneel oorkussen- en hoofdbandmateriaal en hebben een inklapbaar ontwerp met een afneembare kabel voor draagbaarheid en comfort tijdens lange luistersessies.

De draadloze ATH-M50xBT2IB biedt dezelfde luisterervaring als de bedrade versie, met helderheid en diepe basrespons. Het heeft ook een interne hoofdtelefoonversterker, compatibiliteit met verschillende audiocodecs, sidetone-circuits voor gesprekken en toegang tot spraakassistenten. De “Fast Pair”-functie vereenvoudigt het koppelen met Android OS-apparaten, en de A-T Connect-app biedt controle over instellingen zoals EQ en lage latentie modus.

Beide modellen zijn verkrijgbaar in de “IJsblauwe” kleur en worden aangeboden tegen respectievelijke prijzen van $169,00 (ATH-M50xIB) en $219,00 (ATH-M50xBT2IB). De draadloze versie biedt tot 50 uur batterijduur en snelladen via USB-C. Deze hoofdtelefoons zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals en audiofielen, en ze combineren hoogwaardige audioprestaties met gebruiksgemak en stijl, waardoor ze een ideale keuze zijn voor verschillende luister- en toepassingsscenario’s.Bronnen: Audio-Technica

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?