Audio-Technica Lanceert Een Nieuwe USB-Microfoon


Audio-Technica heeft de AT2020USB-XP USB-microfoon gelanceerd.

Deze microfoon is de nieuwste toevoeging aan de 20-serie contentcreatie producten van A-T en biedt concurrerende functies en geluid van studiokwaliteit. De AT2020USB-XP is ontworpen voor streamers, podcasters en andere contentmakers.

Het model bouwt voort op het vorige USB-condensator model van A-T, de AT2020USB-X, en bevat vergelijkbare functies zoals een demp schakelaar, ingebouwde koptelefoonaansluiting, volumeregeling en persoonlijke mix regeling. Nieuwe toevoegingen en verbeteringen zijn onder andere een hogere bemonsteringsfrequentie, ruisonderdrukking opties, automatische gain control en een clip-on popfilter.

De microfoon heeft een cardioïde opnamepatroon om de focus op de stem of het gewenste geluid te behouden. Een LED-indicator ring geeft de status van de microfoon aan. De AT2020USB-XP wordt geleverd met een aangepaste tafelstandaard, clip-on popfilter, draadadapter en USB-kabel. De schokdemping optie is apart verkrijgbaar.

De microfoon is beschikbaar voor een adviesprijs van €169Bronnen: Audio-Technica, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?