AVerMedia Technologies introduceert de AM350 usb microfoon


AVerMedia Technologies introduceert de AM350, ’s werelds eerste USB-condensatormicrofoon met aangepaste afstemming door DIRAC.

Deze microfoon zet een nieuwe standaard op het gebied van audioregistratie en biedt uitstekende geluidskwaliteit voor podcasters, vocalisten en andere gebruikers.

De AM350 heeft gevoelige capsules en een duurzame metalen behuizing, met een ingebouwd popfilter voor heldere opnames. Het biedt geavanceerde audiokniptechnologie en ruisonderdrukking, en heeft een dubbel microfoonopnamepatroon met cardioid en omnidirectionele modi.

De microfoon kan worden gebruikt met de VibeEngine-microfoonsoftware voor aanpassing van steminstellingen en geluidseffecten.

De AM350 USB-microfoon is vanaf 22 juni verkrijgbaar voor $199,99, inclusief een combinatiedeal met een shockmount en popfilter. Meer informatie is te vinden op de Amazon- en Shopify-productpagina’s van AVerMedia.Bronnen: AVerMedia, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?