AVM brengt vernieuwde slimme FRITZ!DECT 302 radiatorknop uit


AVM heeft de vernieuwde FRITZ!DECT 302 uitgebracht, een slimme radiatorknop die de bestaande FRITZ!DECT 301 opvolgt. In combinatie met een FRITZ!Box kan de DECT automatisch de kamertemperatuur regelen, al heeft deze nieuwe versie de mogelijkheid meerdere knoppen te groeperen in een kamer. Verder kan je de radiatorknop via een draadloze knop, smartphone, tablet, pc of FRITZ!Fon aansturen.

Het e-paper display heeft vier knoppen rondom om zo de verwarming handmatig te kunnen bedienen. De adaptieve startfunctie biedt de mogelijkheid om de radiator eerder te laten verwarmen om zo de gewenste temperatuur op een specifiek moment te behalen. Verder is er ook nog de boostfunctie, om snel een koude ruimte op temperatuur te brengen. Daarbij is er ook nog de open raam functie, die de thermostaat lager zal zetten wanneer er een open raam gedetecteerd is.

Qua beveiliging heeft de DECT een kinderslot, wat met een specifieke knopcombinatie uitgeschakeld kan worden. Mochten de batterijen bijna leeg zijn, dan zal je als gebruiker een notificatie hierover krijgen.

Prijzen en beschikbaarheid
AVM brengt de FRITZ!DECT 302 radiatorknop vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €69.Bronnen: AVM

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.