Review: AVM FRITZ!Box 3490

Links: AVM FRITZ!Box 3490 productpagina


Na mijn laatste Fritz!Box avontuur met de 4020 smaakte het toch naar meer. Daar komt vandaag verandering in met de AVM Fritz!Box 3490. Al eerder dit jaar kwam Foritain met een review van de AVM Fritz!Box 7490 met ingebouwde telefooncentrale. De 3490 is exact dezelfde router als de 7490, maar dan juist zonder ingebouwde telefooncentrale. Alle overige features zijn dus wel aanwezig op de 3490, waardoor die review ook relevant leesvoer mag zijn voor dit model

Er zullen ongetwijfeld gebruikers zijn die geen interesse hebben in een ingebouwde telefooncentrale. Heb je echter wel interesse in een hoger segment Fritz!Box dan is de 3490 het antwoord. Met een prijs van rond de 139 euro heb je router die bomvol aan features zit. En dan overdrijf ik zeker niet.

In deze review wordt onder andere de software en de praktijk eens goed besproken. Hier zullen er veel overeenkomsten zijn met de 7490 review van Foritain. Wat onvermijdelijk is. Toch probeer ik net als iedere review mijn eigen draai eraan te geven, daarnaast is een andere omgeving natuurlijk reden genoeg voor een ‘nieuwe’ ervaring! En waar anders kan ik het beste beginnen met de camera in mijn achtertuin? Ik wens je veel FRITZ! plezier!

Over Redactie
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments