AYANEO kondigt een handheld aan met AMD processor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AYANEO

AYANEO heeft de AYANEO Kun geïntroduceerd, een mobiele handheldconsole met een krachtige AMD Ryzen 7 7840U-processor.

De console beschikt over een 8,4-inch IPS-display met een resolutie van 1920 x 1200 pixels en wordt aangedreven door de RDNA 3 grafische architectuur met 12 compute units. Met een batterijcapaciteit van 75Wh belooft de Kun een langere batterijduur dan andere handhelds.

De bedieningselementen omvatten een D-Pad, Hall-sensor-joysticks, en schouderknoppen met Hall-sensortechnologie. Er zijn ook touchpads, functietoetsen en A/B/X/Y-toetsen. Een unieke toevoeging zijn de aanpasbare knoppen aan de achterkant van het apparaat.

De console biedt diverse aansluitingen, waaronder twee Type-C (waarschijnlijk USB4), één USB Type-A en een 3,5 mm-aansluiting.

Verdere technische details, modelvarianten en prijzen worden onthuld tijdens de officiële lancering in augustus.Bronnen: AYANEO, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?