be quiet! brengt SignalRGB-ondersteuning uit voor aRGB-producten


be quiet! heeft pas bekendgemaakt dat alle producten met adressable RGB-verlichting van het merk vanaf vandaag zullen werken met SignalRGB. SignalRGB is een programma wat alle RGB-verlichting in en om je systeem kan koppelen, om zo alle losse protocollen via een applicatie aan te sturen. Hieronder vind je be quiet!’s aankondiging.

Begin persbericht van be quiet!

be quiet!, de Duitse fabrikant voor premium pc-componenten, is verheugd te melden dat al zijn producten met addressable RGB LED’s nu ondersteund worden in SignalRGB. Deze softwareoplossing van het Californische bedrijf WhirlwindFX heeft een van de meest uitgebreide feature sets op de markt voor synchronisatie van ARGB-componenten. Vanaf versie 2.2.19 ondersteunt SignalRGB de Pure Base 500DX, Silent Loop 2 en alle Light Wings-modellen met opvallende lichteffecten en synchronisatiemogelijkheden. De enige vereiste is dat de producten zijn aangesloten op een geschikt moederbord of externe ARGB-controller.

SignalRGB is verkrijgbaar als gratis uitvoering met volledige RGB-aansturing en speciale lichteffecten voor compatibele ARGB-componenten en randapparatuur, zoals ventilatoren, moederborden, geheugen, toetsenboren, muizen, headsets, monitoren en nog veel meer. SignalRGB Pro, beschikbaar als abonnements, voegt hier speciale mogelijkheden aan toe die gericht zijn op hardwarefanaten en gamers. Denk hierbij aan fan-aansturing, hardware monitoring, geavanceerde lichteffecten, gerichte gameïntegraties en audiovisualizers. De meest recente versie van SignalRGB kan gedownload worden op signalrgb.com en ondersteunt alle be quiet! ARGB-producten aangesloten op een compatibele controller zonder de noodzaak voor extra software of drivers.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments