Be quiet! brengt Silent Base 802 uit


Recent heeft be quiet! een nieuwe computerbehuizing aangekondigd, de Silent Base 802. Verkrijgbaar met een gesloten of glazen paneel gaat deze kast respectievelijk 160 of 170 euro kosten

Met deze behuizing levert be quiet! standaard twee verschillende panelen voor de voor- en bovenkant, zodat er gekozen kan worden tussen geluidsisolerend of luchtdoorlatend. Standaard zijn er drie 140mm fans meegeleverd en met de ingebouwde fanhub kunnen deze aangestuurd worden via een knop op het I/O-paneel.


Verder is er op het I/O-paneel ook een USB 3.2 Type-C te vinden. Ook biedt deze case mogelijkheid om het interieur om te draaien, waar het moederbord normaal rechts in de behuizing zit kan deze links geplaatst worden, waar het glazen paneel ook eventueel van plek te wisselen is.


Deze nieuwe behuizing van be quiet! komt vanaf 17 november verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Voor de Silent Base 802 met gesloten paneel zal het merk €159,90 vragen, mét gehard glazen paneel is deze een tientje duurder.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.