Be Quiet! introduceert de Shadow Base 800-serie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Het Duitse bedrijf be quiet! introduceert de Shadow Base 800-serie als een nieuwe toevoeging aan hun reeks PC-behuizingen. Ontworpen voor ultieme gaming en computerervaringen, biedt de Shadow Base 800 uitzonderlijke luchtstroom en ruimte voor diverse PC-bouwbehoeften, met ondersteuning voor 420 mm radiatoren, E-ATX-moederborden en meerdere high-end grafische kaarten. State-of-the-art I/O-functies en gereedschapsloze HDD/SSD-installatie maken deze behuizing zeer gebruiksvriendelijk. Met vijf verschillende modellen kunnen gebruikers kiezen uit kleuren en ARGB-opties.

De serie is vooral gericht op gamers die een droom-PC willen bouwen zonder beperkingen. Het open gaasontwerp zorgt voor uitstekende luchtstroom en het ruime interieur biedt plaats aan uitgebreide componenten zoals E-ATX-moederborden en 420 mm radiatoren. Gereedschapsloze installatie van HDD’s en SSD’s vereenvoudigt het proces, terwijl een kabelbalk zorgt voor een opgeruimde uitstraling. Er zijn vijf modellen, waarvan sommige met ARGB-verlichting en tot vier ventilatoren. De behuizing biedt geavanceerde I/O-mogelijkheden en een USB 3.2 Gen. 2 Type C-poort voor snelle gegevensoverdracht.

De Shadow Base 800 is beschikbaar vanaf 5 september, met een fabrieksgarantie van 3 jaar. Het richt zich op gamers die hun droom-PC willen bouwen met hoogwaardige prestaties en flexibiliteit in kleur en verlichtingsopties.Bronnen: Be Quiet!

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?