Be quiet introduceert een nieuwe serie ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Be quiet!

Be quiet!, heeft de introductie aangekondigd van hun nieuwste serie ventilatoren, de Pure Wings 3. Deze serie is ontworpen met een laag minimum toerental en een hoge topsnelheid, waardoor het de ideale keuze is voor diverse PC-toepassingen, van veeleisende workstations tot eenvoudige gaming PC’s. De ventilatoren zijn geoptimaliseerd met een nieuw ventilatorframe, wat resulteert in uitstekende prestaties op radiatoren. De ventilatorbladen zijn herontworpen en de hellingshoek aangepast om een indrukwekkende statische druk te leveren.

Pure Wings 3 is beschikbaar in twee verschillende maten, namelijk 120 mm en 140 mm, en in drie verschillende versies, waaronder 3-pins, 4-pins PWM en 4-pins PWM high-speed. De high-speed versies zijn uitgerust met een innovatieve closed loop motor om de ventilatorsnelheid stabiel te houden, ongeacht de luchtweerstand. Dit resulteert in een uiterst betrouwbare ventilatorserie met een lange levensduur.

De luchtuitlaat van Pure Wings 3 is opnieuw ontworpen om luchtlekken te minimaliseren, wat vooral de prestaties op radiatoren ten goede komt. De ventilatorbladen zijn geoptimaliseerd voor maximale luchtdruk en verminderen geluid en turbulenties, terwijl ze de benodigde prestaties bieden. Deze ventilatoren zijn buitengewoon stil dankzij hun lage opstarttoerental en de bewezen “rifle bearing”-technologie, wat resulteert in een levensduur van 80.000 uur.

Voor degenen met veeleisende configuraties zijn er de Pure Wings 120 mm PWM high-speed en Pure Wings 140 mm PWM high-speed modellen, met verhoogde maximale toerentallen en unieke closed loop motortechnologie. Hierdoor blijven deze ventilatoren altijd op de gewenste snelheid draaien, ongeacht de luchtweerstand.

De Pure Wings 3-serie zal beschikbaar zijn in de detailhandel vanaf 7 november, met adviesprijzen variërend van € 13,90 tot € 14,90, afhankelijk van het model en de specificaties.Bronnen: Be quiet!

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?