Be Quiet! kondigt de Dark Base 701 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Be Quiet!

“Be Quiet!”, heeft met trots de Dark Base 701 aangekondigd, een behuizing die zowel prestaties als esthetiek naar een hoger niveau tilt. Deze nieuwe behuizing is ontworpen met een volledig gaas boven- en voorkant, bekroonde Silent Wings 4-ventilatoren, subtiele ARGB-effecten en een sterke focus op gebruiksgemak. Dark Base 701 biedt een veelzijdige moederbordlade voor assemblage buiten de behuizing en ondersteunt omgekeerde opstellingen. Het is ideaal voor zowel pc-gamers als enthousiastelingen.

In vergelijking met zijn voorganger, de Dark Base 700, verschilt de Dark Base 701 in de nadruk op luchtstroom en prestaties, dankzij volledig geperforeerde gaaspanelen die ideaal zijn voor behuizingsventilatoren of waterkoeling. Met drie vooraf geïnstalleerde Silent Wings 4-ventilatoren en ruimte voor extra ventilatoren, voldoet deze behuizing moeiteloos aan de koelvereisten van moderne high-end systemen.

De behuizing biedt eenvoudige gebruikersvriendelijkheid met gereedschapsvrije HDD- en SSD-installatie, evenals verwijderbare frames voor het installeren van ventilatoren en radiatoren. Het moederbordblad kan volledig worden verwijderd en omgekeerd, en er zijn verticale sleuven beschikbaar voor GPU-installatie met een optionele riserkabel. De esthetiek wordt aangevuld door ARGB LED-strips, kabelgeleidingskanalen en een zijraam van getemperd glas.

Dark Base 701 is beschikbaar in zwart vanaf 14 november tegen een adviesprijs van $229,90 / €229,00 / £229,99. Optionele HDD Cage 2-schijfkooien en een riserkabel voor verticale GPU-installatie zijn ook verkrijgbaar. Een witte versie van de behuizing wordt volgend jaar verwacht.Bronnen: Be Quiet!

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?