Be Quiet kondigt de Pure Loop 2 vloeistofkoeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Be Quiet!

be quiet! heeft de Pure Loop 2 aangekondigd als de nieuwste toevoeging aan hun assortiment alles-in-één waterkoelingssystemen. Deze nieuwe serie vervangt de bekroonde Pure Loop en brengt aanzienlijke verbeteringen met zich mee.

Wat maakt Pure Loop 2 speciaal? Ten eerste biedt het een PWM-verstelbare pomp en ARGB LED-verlichting rond het koelblok voor een aantrekkelijke uitstraling. De serie maakt gebruik van de nieuwe Pure Wings 3 PWM high-speed ventilatoren van be quiet! om hoge statische druk en stille werking te garanderen. Bovendien zijn er vier radiatorformaten beschikbaar: 120 mm, 240 mm, 280 mm en 360 mm, waardoor gebruikers kunnen kiezen op basis van hun koelbehoeften.

Een opvallende eigenschap van Pure Loop 2 is het stille operationele aspect. Met maximaal drie Pure Wings 3 ventilatoren bereikt het systeem slechts 36,8 dBA op maximale snelheid. De ventilatoren hebben ook een gesloten-lusmotorfunctie om de snelheid constant te houden, ongeacht de luchtweerstand van de radiator.

Pure Loop 2 heeft ook een dubbel gedempte pomp om trillingen te verminderen en een PWM-verstelbare pomp voor fijnafstemming van prestaties en geluidsniveaus. Een nikkelgecoate koudeplaat zorgt voor efficiënte koeling.

Het esthetische ontwerp van Pure Loop 2 omvat een volledig zwart ontwerp met subtiele ARGB-verlichting en een gemakkelijk toegankelijke vulpoort op de radiator voor koelvloeistofbijvulling. De flexibel omhulde buizen maken een eenvoudige installatie mogelijk.

Pure Loop 2 ondersteunt alle huidige gangbare desktopprocessoren van Intel en AMD en is beschikbaar vanaf 10 oktober met prijzen variërend van $99,90 tot $139,90, afhankelijk van het radiatorformaat. Het wordt geleverd met een flesje koelvloeistof.Bronnen: Be Quiet!

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?