Be Quiet! kondigt twee nieuwe luchtkoelers aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Be Quiet!

Be Quiet!, heeft aangekondigd dat ze twee nieuwe koelers op de markt brengen: de Dark Rock Elite en de Dark Rock Pro 5. Dark Rock Pro 5 is de opvolger van de bekroonde Dark Rock Pro 4, terwijl Dark Rock Elite een volledig nieuw product is. Beide koelers zijn ontworpen om de prestaties, functies en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren ten opzichte van hun voorgangers.

Dark Rock Elite is gericht op gebruikers die de hoogste prestaties en luchtstroom nodig hebben. Het beschikt over geïntegreerde ARGB-verlichting, een premium ontwerp en een innovatief railsysteem dat RAM-ruimte vereenvoudigt. Het heeft 7 high-performance heatpipes en twee Silent Wings 135 mm PWM-ventilatoren voor optimale koeling. Dark Rock Pro 5 biedt uitstekende koelprestaties bij zeer lage geluidsniveaus en heeft verbeterde heatpipes en PWM-ventilatoren.

Beide koelers hebben een geïntegreerde Speed Switch waarmee gebruikers kunnen kiezen tussen stille werking of maximale koelprestaties. Dark Rock Elite heeft een uniek ontwerp met ARGB-leds en een afneembare bovenkant voor eenvoudige installatie. Dark Rock Pro 5 heeft een mesh-top cover en een zwarte coating met keramische deeltjes voor een elegante uitstraling.

Dark Rock Elite en Dark Rock Pro 5 zijn compatibel met hoogwaardige moederborden en RAM-modules en worden ondersteund door een 3-jarige fabrieksgarantie. Ze zijn beschikbaar vanaf 24 oktober tegen aanbevolen verkoopprijzen van respectievelijk €114,90 (Dark Rock Elite) en €99,90 (Dark Rock Pro 5). Deze nieuwe koelers beloven indrukwekkende prestaties en stille werking, waardoor ze ideaal zijn voor zowel gamers als professionals.Bronnen: Be Quiet!

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?