Be quiet! kondigt witte Shadow Rock 3 koeler aan


Fabrikant van onder andere koeler en fans be quiet! heeft een nieuwe variant op de Shadow Rock 3 koeler aangekondigd. Deze witte versie komt eind deze maand verkrijgbaar met een prijs van ongeveer 60 euro.

Sinds maart 2020 enkel verkrijgbaar in het zilver komt de Shadow Rock 3 nu ook in het wit beschikbaar. Deze koeler maakt gebruik van een asymmetrisch ontwerp waardoor meer ruimte voor de geheugensloten overblijft, en is compatibel met alle huidige CPU-sockets met uitzondering van TR4 en sTRX4.

Voor de koeling maakt hij gebruik van vijf 6mm-heatpipes en een tweetal Shadow Wings 2 120mm high-speed fans welke samen zorgen voor een koelvermogen tot 190W TDP.


Het merk geeft aan dat de Shadow Rock 3 White vanaf 27 oktober verkrijgbaar zal zijn met een adviesprijs van €59,90.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.