“be quiet! maakt CPU-koelers geschikt voor Intel LGA 1700”


Dit artikel is een persbericht van be quiet!

Glinde, september 2021 – be quiet!, de Duitse fabrikant voor premium PC componenten, zorgt ervoor dat zijn CPU-koelers compatibel blijven met de laatste processorsockets. De fabrikant zal een gratis montagekit ter beschikking stellen voor de aanstaande Intel LGA 1700-socket. In de loop van 2022 zullen alle compatibele koelers standaard geleverd worden met het nieuwe montagemateriaal.

Dankzij de nieuwe montagekit kunnen vrijwel alle courante lucht- en waterkoelers van be quiet! zonder beperkingen gebruikt worden op Intel LGA 1700. De montagekit is compatibel met de volgende be quiet!-modellen:
– Dark Rock Pro 4
– Dark Rock 4
– Dark Rock Slim
– Dark Rock TF 2
– Shadow Rock 3
– Shadow Rock Slim 2
– Shadow Rock LP
– Pure Rock 2
– Pure Rock
– Silent Loop 2-serie
– Pure Loop-serie

Bij het vertonen van een aankoopbewijs van een Alder-Lake-S-processor of LGA 1700-moederbord en een compatibele be quiet!-koeler krijgen klanten de montagekit gratis thuisgestuurd. Een bestelformulier is bij de introductie van de nieuwe processorgeneratie beschikbaar op de be quiet!-website. It is ook mogelijk de montagekit aan te schaffen tegen kostprijs.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments