be quiet! rust meeste koelers uit met LGA1700-kit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van be quiet!

be quiet!, de Duitse fabrikant voor premium PC componenten, levert vanaf vandaag vrijwel alle lucht- en waterkoelers in zijn portfolio met een vernieuwde montagekit die volledige ondersteuning biedt voor Intel’s LGA 1700-socket.

Sinds vorig jaar heeft be quiet! voor het grootste deel van zijn koeler line-up losse LGA 1700-montagekits. Klanten die kunnen aantonen dat ze een compatibele be quiet!-koeler en moederbord of CPU bezitten ontvangen deze montagekits gratis. Vrijwel al deze koelers worden nu out-of-the-box geleverd met volledige LGA 1700-ondersteuning. De lijst omvat de volgende modellen:

– Dark Rock Pro 4
– Dark Rock 4
– Dark Rock Slim
– Dark Rock TF 2
– Shadow Rock 3
– Shadow Rock Slim 2
– Shadow Rock LP
– Pure Rock 2
– Pure Loop

Alle Silent Loop 2-modellen zullen in de zomer worden geleverd met de vernieuwde montagekits. be quiet! zal losse LGA 1700-montagekits blijven aanbieden aan klanten die deze kits nodig hebben voor de hierboven genoemde modellen.

be quiet! heeft ook besloten de Pure Rock Slim 2-koeler aan te passen voor LGA 1700-montage. Het nieuwe montagesysteem maakt gebruik van een push-pin-systeem en zal in de komende maanden worden geïmplementeerd. be quiet! zal ook upgrade kits aanbieden voor bestaande Pure Rock Slim 2 koelers.Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.