Review: be quiet! Silent Base 600 Window
Productpagina @ be quiet!


Grofweg een maand geleden zette ik de review van de be quiet! Silent Base 800 online, een behuizing die indruk maakte met zijn uitstraling, bouwkwaliteit, en aandacht voor de afwerking. Het was tevens de eerste behuizing van het Duitse bedrijf, waar kennelijk al ruime tijd aan was gewerkt. Het kleinere broertje van deze (toch wel forse) behuizing liet niet extreem lang op zich wachten is vandaag aan de beurt, vandaag is tevens de dag dat be quiet! deze Silent Base 600 officieel uitbrengt. Deze behuizing kwamen wij ca 4 maanden geleden voor het eerst tegen op Computex, een echte verrassing was het dus niet meer, maar een beetje toffe ‘release’ is reden genoeg voor een beetje aandacht.

Waar de be quiet! Silent Base 800 in het begin enkel als gesloten versie uit kwam, met een windowed-versie pas maanden later, komt de 600 wel direct in beide vormen uit. Net als bij de 800 kan je kiezen voor een geheel zwarte versie, of een versie met oranje of zilverkleurige accenten. De gesloten versie komt met een adviesprijs van 109 euro, de versie met venster 124 euro. Vandaag gaan wij kijken naar de geheel zwarte versie met venster, voor een idee van wat je van de kleuraccenten mag verwachten kan je een kijkje nemen bij mijn Silent Base 800 review.

250250250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Erwin Thierry Klein Haneveld

mooie en goed leesbare review. zou die kast graag eens van naderbij bekijken misschien dat ik op first look die kans ga krijgen.