be quiet! toont de stille System Power 10-voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van be quiet!

be quiet!, een Duitse fabrikant voor PC componenten, introduceert de System Power 10-serie voedingen met 450 tot 850 watt. Het 850W-model is 80PLUS Gold-gecertificeerd, de andere modellen hebben 80PLUS Bronze-efficiëntie. De System Power 10 biedt solide prestaties, een hoge betrouwbaarheid en een laag geluidsniveau. In combinatie met een geweldige prijs-prestatieverhouding is de System Power 10 de perfecte voeding voor prijsbewuste systeembouwers.

Ideaal voor betaalbare, betrouwbare en stille systemen
Voor een voeding van deze klasse en efficiëntie zijn de prestaties en het lage geluidsniveau van de System Power 10 in orde – de modellen tot 750 watt zijn 80PLUS Bronze-gecertificeerd (tot 89,1 procent efficiëntie) en in staat om krachtige grafische kaarten te voeden. Ze bieden een nauwkeurige spanningsregeling met DC-to-DC-technologie en tot vier 6+2 PCI-Express-aansluitingen. De System Power 10 850W wordt geleverd met 12V dual-rail en biedt een 80PLUS Gold-efficiëntie tot 93,4 procent dankzij “LLC+SR”-topologie, wat getuigt van uitzonderlijke kwaliteit op dit prijsniveau.

Betrouwbare koeling voor een aantrekkelijke prijs
De System Power 10 biedt een laag geluidsniveau dankzij een temperatuurgeregelde 120mm-ventilator die is ontworpen voor een optimale balans tussen adequate koeling en maximale stilte. Alle modellen zijn voorzien van platte zwarte kabels om de installatie van componenten te vereenvoudigen, de airflow te vergroten, de koeling te verbeteren en een moderne uitstraling te bieden. Zoals gebruikelijk zijn alle veiligheidsmaatregelen geïntegreerd, waaronder OCP, OVP, OPP, SCP, UVP en OTP. Alle modellen zijn voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie.

De System Power 10 is vanaf vandaag beschikbaar in 450W (€49,90), 550W (€59,90), 650W (€69,90), 750W (€79,90) en 850W (€107,90).Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.