be quiet! toont nieuwe witte variant van de Light Wings ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van be quiet!

Duitse fabrikant van hoogwaardige PC-componenten, be quiet!, heeft zijn assortiment ventilatoren uitgebreid met de Light Wings White serie. De ventilatoren zijn gebaseerd op de Light Wings serie en bieden gebruikers die op zoek zijn naar kleur-georiënteerde systemen een witte kleuroptie. De Light Wings White-ventilatoren bieden een krachtige en stille werking met ARGB-verlichting en zijn verkrijgbaar in vier verschillende triple pack-versies: 120mm, 120mm high-speed, 140mm en 140mm high-speed.

De ventilatoren hebben een levendige verlichting met ARGB-hub inbegrepen en zijn geschikt voor systeembouwers die een volledig witte build willen maken. De ventilator, kabelmantel en connector zijn volledig uitgevoerd in wit, met een subtiel zwart-op-grijs logo dat past bij het kleurenschema. De lichtringen zijn uitgerust met maximaal 20 individueel adresseerbare LED’s met een diffuser om het licht in beide richtingen te verspreiden, wat resulteert in een buitengewoon gelijkmatige verlichting en indrukwekkende lichteffecten.

De Light Wings White-ventilatoren zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen en zijn uitgerust met PWM-aansluiting waarmee het toerental rechtstreeks via het moederbord kan worden geregeld. De ventilatoren hebben een lange levensduur van 60.000 loopuren en zijn voorzien van een hoogwaardige robuuste rifle-lager die een langdurige en probleemloze werking garandeert. De be quiet! Light Wings White triple packs zijn vanaf 11 april verkrijgbaar in retail voor verschillende prijzen, afhankelijk van de grootte en snelheid van de ventilator. Zo zijn de 120mm fans in een 3-pack voor €70 verkrijgbaar en de 140mm fans voor €73 per 3 stuks.



Bronnen: be quiet!

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.