Belkin kondigt een nieuwe 11 in 1 docking station aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Belkin

Belkin heeft vandaag de Connect Universal USB-C 11-in-1 Pro Dock aangekondigd, een toevoeging aan hun assortiment consumentenelektronica. Dit 11-in-1 dock, uitgerust met de nieuwste Silicon Motion-technologie, biedt meer kracht en productiviteit voor elk bureausysteem. Het universele dock bevat belangrijke poorten die niet langer worden ondersteund door nieuwere laptopmodellen en ondersteunt de uitbreiding naar drie monitoren met een indrukwekkende resolutie tot 4K bij 60 Hz voor één monitor.

Naast het opladen van apparaten met maximaal 100 W doorvoerstroom, biedt het dock snelle overdrachtssnelheden tot 10 Gbps. Het fungeert ook als laptopstandaard en heeft een handige 350 mm gecentreerde verbindingskabel voor eenvoudige laptopaansluiting in elke ruimte. Met functies zoals de nieuwste Silicon Motion-technologie, 2.5 Gbps Ethernet-snelheden, en compatibiliteit met Mac, Windows, Chromebook, Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 en USB-C apparaten, biedt dit dock veelzijdige mogelijkheden. Bovendien is het milieuvriendelijk, bestaande uit 72% post-consumenten gerecycled materiaal en wordt het verzonden in plasticvrije verpakking. Het Connect Universal USB-C 11-in-1 Pro Dock is nu beschikbaar op Belkin.com voor $199,99 USD en binnenkort verkrijgbaar bij geselecteerde wereldwijde retailers.Bronnen: Belkin

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?