BenQ heeft drie nieuwe 4K HDR-projectoren onthuld


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BenQ

BenQ heeft vandaag drie nieuwe 4K HDR slimme projectoren onthuld, gericht op AAA-console gaming en ontworpen voor diverse huiskamers. Deze nieuwe modellen – X3100i, X500i en X300G – bouwen voort op het succes van de X3000i, de beste 4K LED gaming projector van 2022. Ze zijn uitgerust met BenQ’s HDR-PRO, Cinematic Color en Cinematic Sound technologieën, wat zorgt voor een ongeëvenaarde game-ervaring.

Deze projectoren bieden echte 4K HDR-beeldkwaliteit met 8,3 miljoen pixels, levendige contrasten en realistische schaduwen, zelfs in donkere omgevingen. Ze leveren een indrukwekkende kleurnauwkeurigheid met een uitgebreid kleurengamma en tot 100% DCI-P3 dekking. Bovendien biedt BenQ’s Cinematic Sound een meeslepende 3D-audio-ervaring en een toonaangevende responstijd van 4,16 ms voor gamers.

De projectoren ondersteunen verschillende game-modi, optimaliseren instellingen en invoervertraging, en hebben zelfs een ingebouwd FPS-kruisje voor precisie. Ze draaien op Google-gecertificeerde Android TV en bieden ingebouwde Netflix en ondersteuning voor hoogwaardige audio-uitvoer.

Met een modern ontwerp en flexibele installatiemogelijkheden zijn deze projectoren geschikt voor verschillende game-instellingen. De X3100i ($2.399) en X500i ($1.699) zijn verkrijgbaar vanaf november 2023, terwijl de X300G ($1.799) beschikbaar is vanaf januari 2024. Vanaf december 2023 zijn de X3100i en X500i ook te koop op populaire platforms zoals Amazon.Bronnen: BenQ

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?