BenQ introduceert een nieuwe draagbare projector


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BenQ

BenQ heeft de nieuwe draagbare projector GV31 geïntroduceerd, die home entertainment naar een hoger niveau tilt met Full HD 1080p plafondprojectie en ingebouwde Android TV met Netflix. De GV31 combineert unieke plafondprojectiemogelijkheden, gecertificeerde Android TV en hoogwaardige audiovisuele prestaties, waardoor het de manier waarop mensen van hun favoriete content thuis genieten, revolutioneert.

Met tientallen jaren leiderschap in DLP-projectietechnologie, biedt BenQ’s GV31 gegarandeerde audiovisuele kwaliteit met CinematicColor-expertise. De projector is een upgrade van het vorige model, de GV30, met Full HD 1080p-resolutie, draaibare hoekprojectie, autofocus en automatische verticale keystone voor meeslepende panorama’s op het plafond of andere plekken in huis.

Elke GV31 projector biedt geïntegreerd geluid tot 16 W 270-graden 2.1-kanaals geluid met uitgebreide bas. Bovendien kan de GV31 dienen als een draadloze Bluetooth-luidspreker met een batterijduur van maximaal 3 uur videoweergave of 6 uur muziek.

De plafondprojectoren zorgen voor indrukwekkende levensgrote visuals en een krachtige soundtrack voor een meeslepende ervaring in elke ruimte. Met gecertificeerde Android TV, inclusief Netflix, bieden ze eindeloos entertainment overal en altijd.

De GV31 is uitgerust met moderne USB-C-connectiviteit, DisplayPort-uitvoer en stroomvoorziening, waardoor het nieuwe mogelijkheden biedt voor levenskwaliteit. Met eindeloze projectiehoeken en Android TV zorgen de plafondprojectoren voor comfortabele streamingervaringen op het plafond, in een knusse hoek of waar dan ook thuis.Bronnen: BenQ

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?