BenQ kondigt draagbare beamer aan met Android TV 10


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BenQ

BenQ onthulde recent de GV11 mini draagbare beamer. Dit apparaat bied onbeperkt genot voor moderne lifestyles waarin een gebrek is aan ruimte en tijd. De GV11 biedt de vrijheid van vrij kantelbare projectie op het plafond/de muur/het scherm en draagbaarheid door accuvoeding met het gemak van de diversiteit van gecertificeerde Android TV-content in een alle-in-één audiovisueel ontwerp.

De roterende lens en automatische verticale keystone van de GV11 bieden een ongelooflijke reeks hoeken voor projectie op muren, schermen of plafonds voor ontspannen kijken. De GV11 creëert een meeslepende bioscoopervaring in dezelfde ruimte als een kleinere TV zou innemen.

Aangedreven door Google-gecertificeerde Android TV 10, serveert de GV11 onmiddellijk een overvloed aan inhoud van meer dan 5000 streaming apps zoals Prime Video, Hulu, YouTube en meer. In tegenstelling tot andere budgetprojectoren biedt de GV11 storingsvrije films, shows, sportevenementen en muziek zonder het ongemak van extra streamingapparatuur.

De GV11 is uitgerust met een 270-graden 5W-geluidssysteem met door treVolo-getunede audiomodi en een afgesloten behuizingsontwerp voor betere basprestaties voor de beste audio-ervaring bij vrij kantelbare projectie. Daarmee is de GV11 is voorzien van alles wat nodig is om eindeloos entertainment te streamen, te casten vanaf elk apparaat, muziek te draaien vanaf een slim geïntegreerd alles-in-een apparaat met een naadloze interface, spraakbediening en ingebouwde Chromecast.

De GV11 is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €399.Bronnen: BenQ

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.