BenQ lanceert de beCreatus DP310 Hybrid Dock


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BenQ

BenQ heeft de beCreatus DP310 Hybrid Dock gelanceerd, een dockingstation met zowel USB-C- als HDMI-ingangen. Dit product is ontworpen om programmeurs, makers, ontwerpers en editors te ondersteunen bij het verbeteren van hun weergaveproductiviteit. De hybride dock is ideaal voor zowel hybride als externe werkers, waardoor het werkstation dienst kan doen als een veelzijdige entertainmenthub.

De DP310 maakt naadloos schakelen tussen USB-C en HDMI mogelijk, met speciale knoppen voor eenvoudige bediening. De USB-C-ingang biedt uitbreidingsmogelijkheden voor extra displays, ondersteunend tot drie 4K-monitoren voor maximale productiviteit. Met HDMI 2.1 ondersteunt het hogere resoluties tot 8K bij 60 Hz en 4K bij 120 Hz, ideaal voor gaming, met Dolby Atmos-audio en HDR-visuele ondersteuning.

Het dock heeft vijf USB-poorten, waaronder twee USB-C 3.1 Gen 2-poorten met 100 W laptopoplaadmogelijkheid en drie USB-A 3.1 Gen 2-poorten. Compatibel met M1/M2-chipsets, ondersteunt het uitgebreide displays op maximaal drie schermen op Apple-computers. Het compacte, aluminium ontwerp is flexibel plaatsbaar en bevat 13 poorten voor ultieme flexibiliteit. BenQ legt de nadruk op milieuvriendelijke praktijken, met digitale handleidingen, herbruikbare en recyclebare verpakking. De beCreatus DP310 Hybrid Dock is beschikbaar in het VK voor £309.Bronnen: BenQ

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?