Beste Amazon Prime Day Deals: Corsair Editie

Op Dinsdag 11 Juli en Woensdag 12 Juli vinden wederom de Amazon Prime Day Deals plaats. We zullen deze dagen ons best doen de leukste deals met jou te delen. Corsair was zo vriendelijk om ons vooraf een seintje te geven met welke producten in de aanbieding gaan waardoor we dit handige lijstje voor je konden opstellen. Totaal gaan er iets van 60 Corsair producten in de aanbieding. Wij hebben een sortering gemaakt van de leukste deals die wij konden vinden, maar zoek jij iets specifieks (bijvoorbeeld een Stream Deck, of een Mic Arm), kijk dan zelf ook ook even op deze pagina.

Onze Amazon links betreffen affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie krijgen op elke aankoop die jij doet, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost.

Behuizingen: Corsair 4000D Airflow

Verschillende Corsair behuizingen gaan in de aanbieding, maar de Corsair 4000D Airflow in onze optiek één van de betere mid-range behuizingen voor een leuke prijs. De werkelijke korting is niet heel groot, Corsair claimt van 120 voor 85 euro, maar de 4000D is geregeld voor 90euro te koop. Maar op 90 euro was de 4000D al een aanrader, dus een paar euro korting extra voor een biertje op een terras vinden wij prima:

Je kan de 4000D Airflow – Zwart vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €89,99)

Ventilatoren: LL120 3 Pack Wit

Hier kunnen we kort over zijn: fijne ventilatoren met de beste RGB ervaring (of eigenlijk, minst hoofdpijn-gevende RGB ervaring), en dan voor 75 euro voor een set van drie in plaats van de 100 euro waarvoor ze de laatste weken over de toonbank gingen.

Je kan de LL120 3 Pack Wit vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €99)

Microfoon: Wave DX XLR Mic

De Wave DX XLR Microfoon noemden wij in de review de beste betaalbare microfoon. Je kreeg voor 120 euro een dynamische microfoon die met veel duurdere modellen mee kon, en van de USB condensor concurrentie op zijn prijspunt weinig heel liet. Voor 80 euro momenteel is het dus echt een uitstekende deal, zeker ook gezien de prijs de laatste maanden ook niet onder de 118 euro was gezakt. Al moet je er wel rekening mee houden dat je een XLR interface nodig hebt. Corsair verkoopt die zelf, evenaals tal van anderen. Totaalprijs loopt dus iets op, maar je komt er een stuk beter mee voor de dag.

Je kan de Wave DX XLR Mic vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €118,99)

Headsets

HS55 Surround Wit

De concurrentie tussen semi betaalbare gaming headsets is flink, vooral rond de 6o to 80 euro heb je keuze zat en is het vaak lood om oud ijzer. Corsair’s HS55 Surround op zijn adviesprijs van 80 euro had het dan ook wat lastig, al was de recente prijs van 66 euro harstikke redelijk te noemen: prima geluid, zit lekker op de meeste hoofden, en de microfoon kan er mee door. Momenteel is hij in de aanbieding voor 50 euro, wat hem een makkelijke aanrader maakt als je iets rond die prijs zoekt.

Je kan de HS55 Surround Wit vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €66)

Void ELITE Wireless Wit

De Void serie is al flink wat jaartjes oud, en in veel opzichten ingehaald door recentere modellen zoals de HS80. Toch heeft de Void iets wat maar weinig headsets hebben: een lekkere grote kop pasvorm. 80 euro momenteel voor een fijne, extra grote headset met een losse fit is leuk voor de liefhebber.

Je kan de Void ELITE Wireless Wit vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €93,40)

HS80 RGB Wireless Wit

We noemden hem net al, maar de HS80 RGB Wireless is een recenter model van Corsair met een stuk meer verfijning. Beter geluid, een uitstekende microfoon , lekkere accuduur en ook een fijne all-round pasvorm. Rond de 170 euro adviesprijs heeft hij het lastig, de 150 euro waarvoor hij recent over de toonbank gaat is prima, maar voor 120 euro deze twee dagen is het één van de betere opties die je kan vinden.

Je kan de HS80 RGB Wireless Wit vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €149,99)

Toetsenbord: K70 RGB PRO OPX

Denk je RGB Gaming Keyboard, dan denk je aan de Corsair K70. De K70 RGB Pro OPX is een fijn mechanisch bord met een degelijke bouw, fijne recente OPX switches, en momenteel een leuke prijs van 140 euro; ca 20 euro onder de meest recente prijs van 160 euro.

Je kan de K70 RGB PRO OPX vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €159)

Voeding: 2021 RM850x, 850 Watt, GOLD

Hier kunnen we kort over zijn: Goede voeding, niet al te veel geld. 135 euro is nog altijd niet goedkoop, maar goede voedingen zijn een stuk duurder geworden wat hem momenteel in elk geval weer redelijk aan doet voelen.

Je kan de 2021 RM850x, 850 Watt, GOLD vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €159,90)

Monitoren

XENEON FLEX 45WQHD240

De buigbare Corsair Xeneon Flex 45WQHD240 is één van de meest opvallende schermen op de markt, en met de Prime Day Deals zakt hij van recentelijk 2300 euro naar 1500 euro. Nog veel geld, maar dan heb je wel wat aparts. Zie bovenstaande review voor alle pros en cons.

Je kan de XENEON FLEX 45WQHD240 vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €2310,99)

XENEON 27QHD240, OLED

Dit scherm zijn we momenteel aan het testen, maar dat een 240Hz QHD OLED een leuke ervaring oplevert mag duidelijk zijn. Met 950 euro is hij direct een stuk betaalbaarder geworden dan de 1150 euro adviesprijs:

Je kan de XENEON 27QHD240, OLED vinden bij:
Amazon.nl (vorige prijs: €899,99)

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?