Beste Amazon Prime Day Deals: DeepCool editie

Op Dinsdag 11 Juli en Woensdag 12 Juli vinden wederom de Amazon Prime Day Deals plaats. We zullen deze dagen ons best doen de leukste deals met jou te delen. DeepCool was zo vriendelijk vooraf even aan te geven dat een aantal van hun producten in de Prime Day Deals zou vallen, vooral lucht- en waterkoelers.

Kijken we naar het lijstje, dan lijkt “slechts” 15% wellicht niet zo interessant als sommige producten van bijvoorbeeld Corsair, die soms wel 30 of 40% in de aanbieding gaan. Het verschil is echter dat DeepCool hun producten veelal al erg scherp in de markt heeft staan. 15% bovenop een reeds scherpe prijs is een harstikke prima deal in onze optiek, er is niks mis met een paar euro meer besparen op reeds betaalbare hardware.

Onze Amazon links betreffen affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie krijgen op elke aankoop die jij doet, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost.

Luchtkoelers

Het is lastig een specifiek model aan te wijzen, want eigenlijk is de hele reeks wel interessant als je iets zoekt dat krachtig doch betaalbaar is. De AK400 deed het op 38 euro bijvoorbeeld prima, maar is op 32 euro nog wat aantrekkelijker, die 6 euro verschil zet hem toch dik een tientje onder bijvoorbeeld de laatste Hyper 212 van Cooler Master. Ook de dikkere AK620 is met een prijs net boven de 60 euro erg leuk, vooral voor een i5-13600K of een Ryzen 7 of 9 systeem waarin je ook een wat dikkere look wil.

Je kan de DeepCool luchtkoelers vinden bij:
Amazon.nl

Waterkoelers

Bij de DeepCool waterkoelers vinden we vooral de 360mm LS720 serie interessant. Deze deed het al goed op zijn adviesprijs, zeker wanneer de Corsair’s en NZXT’s van deze wereld zonder moeite 300 euro of meer vragen voor hun (toegegeven: luxere) waterkoelers. Maar zo’n 125 euro voor een dikke 360mm AIO mét ARGB pomp blok en fans is een keurige deal.

Je kan de DeepCool waterkoelers vinden bij:
Amazon.nl

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?