BIOSTAR en TEAMGROUP lanceren de T-FORCE Delta Valkyrie DDR5-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR kondigt de samenwerking aan met het geheugenmerk TEAMGROUP om de geheel nieuwe T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP MEMORY uit te brengen.

De nieuwe T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE editie desktop RAM’s zijn de gezamenlijke inspanning van TEAMGROUP en BIOSTAR. Het is een door stealth-jager beïnvloede look met de kenmerkende groothoek-warmteverspreider met betoverende RGB-bliksem, in tegenstelling tot alle andere RAM op de markt. Aangedreven door een intelligente RGB-besturingschip van de volgende generatie, geeft het gebruikers volledige controle over onbeperkte aanpassing van de verlichting met behulp van BIOSTAR’s geavanceerde VIVID LED DJ-software om een ​​zeer persoonlijke sfeer in het systeem te creëren.

BIOSTAR en TeamGroup combineren DDR5-prestaties van de volgende generatie met ondersteunende functies zoals Intel XMP3.0, waarmee gebruikers controle hebben over extreme overklokmogelijkheden om de maximale prestaties uit hun systeem te halen voor een boterzachte spelervaring. De nieuwe T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP MEMORY is ontworpen om er in perfecte synergie uit te zien en te functioneren met BIOSTAR Valkyrie-serie moederborden en is verder voorzien van een speciale thermisch geleidende siliconen- en energiebeheerchip (PMIC) die een aanzienlijke warmtevermindering mogelijk maakt, wat resulteert in een stabiele prestaties bij hogere kloksnelheden.

De nieuwe T-FORCE DELTA RGB DDR5 VALKYRIE Edition DESKTOP MEMORY is verkrijgbaar in kits van 2×16 GB met twee kloksnelheidspecificaties van 5.600 MHz en 6.000 MHz al heeft het merk nog geen specifieke beschikbaarheid of prijzen aangekondigd voor Europa.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.