BIOSTAR heeft het X670E VALKYRIE ATX-moederbord aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

De X670E VALKYRIE is ontworpen op basis van de AMD X670-chipset en ondersteunt alle nieuwe AMD AM5 Ryzen™ 7000-processors, die ongekende prestaties kunnen leveren voor gaming, het maken van inhoud of elke andere zware computertaak.

Het X670E VALKYRIE-moederbord draagt ​​BIOSTAR zijn VALKYRIE-assortiment van de bovenste plank met een sterke nadruk op prestaties en koeling.

DDR5 RAM-ondersteuning, PCIe 5.0 en PCIe 5.0 M.2 zijn essentiële kenmerken van elk high-end moederbord in 2022. De nieuwe X670E VALKYRIE heeft het allemaal met uitzonderlijke prestaties en synergie mogelijk gemaakt door BIOSTAR is het kenmerkende 22-fasen voedingsontwerp en digitale PWM technologie.

BIOSTAR heeft ook extra aandacht besteed aan zijn keuze van inductoren en condensatoren, waarbij hij vasthoudt aan de zeer efficiënte en betrouwbare Super Duurzame Choke & Solid-condensatoren die uitzonderlijk goed presteren met hun gepatenteerde 105A Dr. MOS-technologie.

Bovendien voegen geweldige functies zoals Tough Power Connectors en Iron Slot Protection, M.2 koelbescherming en vochtbestendige PCB een extra laag duurzaamheid toe aan het systeem voor langdurige prestaties.

Het X670E VALKYRIE-moederbord biedt voldoende connectiviteit en uitbreidingsmogelijkheden met prominente functies zoals USB 3.2 Gen2x2 Type-C, HDMI 2.1 en Display 1.4 in het achterste I/O-paneel, waardoor het zeer veelzijdig is voor alle gebruikersvoorkeuren. Bovendien bieden de 2 nieuwe PCI-E 5.0 x16-slots de beste ondersteuning voor elke nieuwste energieverslindende grafische kaart die is ontworpen om maximale prestaties te leveren voor gaming en intense grafische workloads. Het X670E VALKYRIE-moederbord wordt ook ondersteund door BIOSTAR is de SMART BIOS Update-functie, waardoor gebruikers hun BIOS probleemloos kunnen updaten.

Kortom, het X670E VALKYRIE-moederbord is het beste AM5-gebaseerde moederbord op de markt voor gamers, contentmakers of zelfs tech-enthousiastelingen die hun volgende beestachtige computer willen bouwen waar hun rivalen jaloers op zullen zijn.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.