BIOSTAR introduceert A620MP-E PRO moederbord voor kantoor- en thuisgebruik


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft aangekondigd dat het zijn nieuwste micro-ATX-vormfactor-moederbord heeft uitgebracht: de A620MP-E PRO. Het nieuwe moederbord is speciaal ontworpen om AMD Ryzen 7000-serie processors te ondersteunen en biedt geavanceerde technologie die uitstekende prestaties en stabiliteit levert.

Het BIOSTAR A620MP-E PRO-moederbord heeft een gestroomlijnd en modern ontwerp met de kenmerkende technologie van BIOSTAR, zoals LED ROCK ZONE RGB-technologie. Het moederbord ondersteunt dual-channel DDR5 4800/5200/5400(OC)/5600(OC)/6000+(OC) met vier DIMM DDR5-geheugenslots met een maximale capaciteit van 128GB. Het biedt ook USB 3.2 Gen1 en USB 2.0.

Het BIOSTAR A620MP-E PRO-moederbord maakt gebruik van 55A Dr. MOS-technologie voor soepel overklokken en superieure prestaties. Het moederbord wordt geleverd met een 2.5Guard die de elektrische stabiliteit versterkt, de internetstabiliteit thuis verbetert en schade door blikseminslag en stroompieken voorkomt. De CPU OPT-header biedt gebruikers de mogelijkheid om een breder scala aan vloeistofkoellussen aan te sluiten die helpen het systeem te allen tijde koel te houden.

Het BIOSTAR A620MP-E PRO-moederbord is uitgerust met een DisplayPort 1.2-poort en een HDMI 1.4-poort, waardoor gebruikers meerdere opties hebben om verbinding te maken en te genieten van hoogwaardige audio- en video-uitvoer. Bovendien beschikt het moederbord over superieure audiotechnologie, mogelijk gemaakt door een ALC897-audiochipset, waardoor gebruikers verzekerd zijn van een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring. Met de toevoeging van WiFi 6-ondersteuning is de A620MP-E PRO de perfecte keuze voor zowel werk als entertainment, en levert uitzonderlijke prestaties en stabiliteit die voorzien in al je computerbehoeften.

Kortom, het BIOSTAR A620MP-E PRO-moederbord is een hoogwaardig en betrouwbaar moederbord met micro-ATX-vormfactor, ontworpen voor gebruik op kantoor en thuis. Het biedt uitzonderlijke prestaties en stabiliteit en de superieure productkwaliteit van BIOSTAR.



Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.