Biostar introduceert B550T-Silver moederbord


Biostar brengt de B550T-Silver uit met AM4-socket. Dit moederbord met Mini-ITX formaat maakt gebruik van de AMD B550-chipset, waarmee deze compatibel is met de meeste nieuwe Ryzen processors. Op het bord is er plek voor twee DDR4-geheugenmodules, waar tot 64GB op 4933+MHz geplaatst kan worden. Ondersteuning voor zowel PCIe 4.0 als WiFi 6 zijn aanwezig, waarmee het moederbord de nieuwe snelheidsstandaarden volgt.

Voor opslag is er beschikking over een M.2 2280-socket en 4x Sata 3. Qua I/O’s is er onder andere DisplayPort, HDMI, 4x USB 3.2 gen 1, 1x USB 3.2 gen 2, 1x USB 3.2 gen 2 Type-C, ethernet, audio en aansluitingen voor een WiFi-antenne.

Precieze prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend, deze details worden binnenkort verwacht.Bronnen: Biostar

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.