BIOSTAR introduceert B650MP-E PRO moederbord voor AMD Ryzen 7000 series


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft vandaag de lancering aangekondigd van het nieuwe B650MP-E PRO-moederbord, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van thuis-, kantoor- en zakelijke gebruikers.

Het B650MP-E PRO-moederbord ondersteunt de nieuwste AMD Ryzen 7000-serie processoren met de AMD B650 single-chip architectuur, wat het een uitstekende keuze maakt voor gebruikers die hoge prestaties en stabiliteit eisen. Het ondersteunt 4-DIMM DDR5-geheugen tot 128GB, PCIe 4.0 en PCIe M.2 4.0 (64Gb/s) voor razendsnelle datatransfers.

Het B650MP-E PRO-moederbord beschikt over enkele geavanceerde technologieën, zoals de A.I FAN, CPU OPT Header, 55A Dr. MOS, Debug LED, Digital PWM, LED ROCK ZONE, VIVID LED DJ met RGB Sync, en 2.5Guard. Deze functies zorgen voor een betere efficiëntie en prestaties, waardoor gebruikers hun computerbehoeften op een hoger niveau kunnen optimaliseren. Het SMART BIOS UPDATE-knopje en de USB-poort zorgen voor een probleemloze BIOS-update, wat zorgt voor een betrouwbare en foutloze werking.

Het B650MP-E PRO-moederbord beschikt over een DisplayPort, een HDMI-poort en een breed scala aan USB-poortopties in zijn achterste I/O, wat het een ideale keuze maakt voor home entertainment en contentconsumptie, met zijn superieure connectiviteitsopties, die zorgen voor een naadloze audio- en videobeleving.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.