BIOSTAR introduceert het H610M D5-moederbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft met trots het nieuwste H610MH D5-moederbord gelanceerd. Dit moederbord is gebaseerd op de Intel H610 single-chip architectuur en biedt naadloze ondersteuning voor 12e/13e generatie Intel Core-processors dankzij BIOSTAR’s uitstekende ontwerp en productiekwaliteit.

Het H610MH D5-moederbord is veelzijdig en geschikt voor zowel zakelijk als casual gebruik. Met geavanceerde technologieën zoals de energiezuinige A.I. FAN, informatieve Debug LED en snelle Intel GbE LAN, zorgt dit moederbord voor een vloeiende ervaring bij dagelijkse taken zoals webbrowsen, e-mails verzenden en kantoortoepassingen.

Het H610MH D5-moederbord beschikt over 2-DIMM DDR5-geheugen met een capaciteit tot 64 GB, PCIe 4.0, PCIe M.2 3.0 (32 Gb/s), HDMI 4K2K en USB 3.2 Gen1. Deze indrukwekkende specificaties maken het H610MH D5-moederbord ideaal voor bedrijven die stabiliteit, betrouwbaarheid en goede prestaties vereisen.

Dit moederbord is verkrijgbaar in het compacte Micro ATX-formaat, waardoor het weinig ruimte inneemt zonder in te leveren op prestaties. Het achterpaneel biedt een breed scala aan poorten, waaronder PS/2 Keyboard/Mouse, HDMI, VGA, USB 3.2 en Audio Jacks, voor eenvoudige en handige connectiviteit.

Met de geïntegreerde videondersteuning voor DX12 en HDCP via de HDMI-poort geniet u van indrukwekkende grafische weergave. Daarnaast zorgt de ALC897-audiocodec met 7.1-kanaals high-definition audio voor een meeslepend geluid.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.