BIOSTAR introduceert het nieuwe B660T-SILVER moederbord.


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

Het nieuwste B660T-SILVER-moederbord van BIOSTAR is gebaseerd op Intel® Alder Lake B660-chipset en brengt een uitzonderlijke vorm en functionaliteit naar je desktop.

Topprestaties, verpakt in een compacte Mini ITX-factor, het nieuwe B660T-SILVER-moederbord is klaar om elke uitdaging aan te gaan. Uitermate geschikt voor contentmakers, casual gamers of een solide dagelijkse driver-pc, dit nieuwe moederbord doet het allemaal. Met BIOSTAR is de kenmerkende styling van het SILVER-assortiment en RGB-aanpasbaarheid, het B660T-SILVER-moederbord laat elke build knallen.

Met ondersteuning voor 2 x DIMM’s van DDR4 RAM met een maximale boost-kloksnelheid tot 5000+ (overklokt), brengt de B660T-SILVER brute kracht en prestaties, met BIOSTAR zijn kenmerkende DIGITAL PWM-technologie en 9-fasen stroomontwerp dat een solide basis ondersteunt met betere hardware-ondersteuning en langdurige duurzaamheid.

Bovendien wordt hij geleverd met de nieuwste PCIe 5.0-technologie die de prestaties van elke nieuwste grafische kaart verbetert en superieure prestaties levert die verbluffende AAA-game-ervaringen mogelijk maken met snellere, boterzachte framesnelheden.

Als het op connectiviteit aankomt, heeft BIOSTAR kosten noch moeite gespaard met het B660T-SILVER-moederbord. De gebruikers voorzien van ruime aansluitmogelijkheden, zoals meerdere USB-poorten, waaronder USB 3.2 Gen2 Type-A, USB 3.2 GEN1 en USB 2.0-poorten, HDMI, en DISPLAY- en DVI-D-poorten voor scherpe, kristalheldere beeldkwaliteit, Realtek ® ALC1220 7.1-kanaals Blu-ray-audiotechnologie voor een meeslepende gebruikerservaring en een LAN-poort aangedreven door Realtek® RTL8125B (2,5 GbE LAN), waardoor de B660T-SILVER een echte performer van zijn generatie is.

Kortom, het BIOSTAR B660T-SILVER-moederbord bevat alle benodigdheden die nodig zijn voor een moederbord van zijn kaliber. Gebouwd op een kleine feature-rijke vormfactor, is het zeer geschikt voor gamers en makers van inhoud, of voor mediaconsumptie.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments