BIOSTAR kondigt deelname aan COMPUTEX TAIPEI 2023 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft aangekondigd deel te nemen aan de COMPUTEX Taipei 2023, een van de grootste computer- en technologiebeurzen ter wereld. Op de beurs zal BIOSTAR enkele van zijn nieuwste en meest innovatieve producten tentoonstellen, waaronder twee prachtige case mods ontworpen door wereldwijd bekende case modders.

De V8 Overdrive en VALKYRIE case mods zijn ontworpen om eruit te zien als een V8-motor en belichamen de rauwe kracht en prestaties waar BIOSTAR-moederborden om bekend staan. De V8 Overdrive vertegenwoordigt de ultieme racemachine, terwijl de VALKYRIE Case Mod dapperheid en vastberadenheid uitstraalt en de krachtige Z790 VALKYRIE-moederbord heeft.

Naast de opvallende case mods, zal BIOSTAR ook zijn nieuwste moederborden, SSD’s, DRAM’s en grafische kaarten tentoonstellen, ontworpen met toonaangevende technologie en voor verschillende gebruiksdoeleinden en industrieën.

BIOSTAR zal ook geavanceerde hardware tentoonstellen die is toegewijd aan de nieuwste AI-technologie en naadloze integratie van AI-toepassingen mogelijk maakt. Het bedrijf is van plan te laten zien hoe de kracht van AI en intelligente automatisering innovatie kan stimuleren en producten en services kan verbeteren.

BIOSTAR nodigt alle media, potentiële kopers en fans uit om zijn stand #M0312 te bezoeken in het Nangang Exhibition Center, Hall 1, 4F en te worden verrast door de rauwe kracht en prestaties van BIOSTAR-producten en de toewijding van het bedrijf om topkwaliteit technologieproducten te leveren.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.