BIOSTAR lanceert het nieuwe B760NH-E moederbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR is enthousiast over de introductie van het nieuwste B760NH-E moederbord. Dit moederbord is gebaseerd op de Intel B760 chipset en ondersteunt alle Intel 12e/13e generatie Intel Core-processors met LGA1700-aansluiting.

Het B760NH-E moederbord is ideaal voor zakelijk en casual gebruik en zit boordevol geavanceerde BIOSTAR-technologieën, zoals A.I. FAN, A.I. TP Control, Digital PWM en Dr. MOS. Het is perfect voor gebruikers die graag basis taken uitvoeren zoals surfen op het web, zakelijke taken, ontspannen content consumeren of zelfs gamen.

Daarnaast biedt het B760NH-E moederbord ondersteuning voor 2-DIMM DDR5-geheugen tot 64 GB, PCIe 5.0, PCIe M.2 4.0 (64 Gb/s), HDMI 4K-resolutie, 2.5GbE LAN, USB 3.2 Gen2 Type C en WiFi 6 & 6E-modules (WiFi-kaart niet inbegrepen). Deze indrukwekkende functies maken het B760NH-E moederbord zeer efficiënt en betrouwbaar, ideaal voor bedrijven die betrouwbaarheid en stabiele prestaties nodig hebben.

Het B760NH-E moederbord is ontworpen voor gebruikers die krachtige prestaties willen zonder veel ruimte in te nemen. Met zijn compacte Mini ITX-formaat past het moeiteloos in elke behuizing. Het achterpaneel is voorzien van diverse poorten, zoals 2 x WIFI-antenneaansluitingen, 1 x PS/2-toetsenbord/muispoort, 1 x HDMI-poort, 1 x DP-poort, 1 x USB 3.2 (Gen1) poort, 2 x USB 3.2 (Gen2) poorten, 2 x USB 2.0-poorten en 3 x audiopoorten. Hiermee kunnen gebruikers naadloos verbinding maken met hun favoriete randapparatuur en apparaten.

Functies zoals WIFI-antenneaansluitingen zorgen voor betrouwbare draadloze connectiviteit. Bovendien bieden de HDMI/DP-poorten en de audiopoorten, aangedreven door de ALC1220-VB chipset, hoogwaardige beeld- en geluidsweergave voor een meeslepende ervaring.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.