BIOSTAR lanceert RX 6400-kaart voor ITX-systemen


Na een relatief stille lancering is de Radeon RX 6400 van AMD nu toch echt verkrijgbaar. Deze low-end grafische kaart beschikt niet over specificaties voor een dik gamingsysteem, maar kan best leuk zijn voor gebruik in een eenvoudige build voor een casual spelletje zo nu en dan. Nu is het aan de beurt voor alle fabrikanten om een eigen versie van de RX 6400 uit te brengen, we beginnen bij BIOSTAR.

AMD’s Radeon RX 6400 beschikt over 4GB GDDR6-geheugen op een 64-bit bus. Het aantal Stream Processors betreft 768 stuks, de kloksnelheid is 2.0GHz met boost tot 2.3GHz en het vermogen is maximaal 53W, wat betekent dat deze geen losse voedingsaansluiting nodig heeft. Verder heeft de kaart 16MB Infinity Cache, en is er standaard een DisplayPort 1.4 en HDMI 2.1 aansluiting aanwezig. Prijzen zullen tussen de €100 en €150 gaan liggen.

Begin persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft vandaag de BIOSTAR AMD Radeon™ RX 6400 grafische kaart aangekondigd om gameprestaties van het volgende niveau te ontketenen.

De BIOSTAR AMD Radeon RX 6400 grafische kaart is gebouwd op de krachtige, energiezuinige AMD RDNA™-gamingarchitectuur en beschikt over AMD Infinity Cache™-geheugentechnologie met hoge bandbreedte en lage latentie, 4 GB supersnel GDDR6-geheugen en een boostklok van 2321Mhz. Het ondersteunt ook Microsoft Windows 11 en Microsoft DirectX® 12 Ultimate, AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) en AMD Radeon Super Resolution (RSR) opschalingstechnologieën, AMD Smart Access Memory™-technologie, evenals andere geavanceerde functies die visueel verbluffende, game-ervaringen met een hoge verversingssnelheid.

De slanke, halfhoge vormfactor van de BIOSTAR AMD Radeon™ RX 6400 grafische kaart is zeer veelzijdig, vooral bij gebruik in kleine ITX-builds. Uitgerust met een combinatie van een axiale ventilator met één slot en een koellichaam, is de grafische kaart geoptimaliseerd om ongelooflijke 1080p-games te leveren in een compact ontwerp, met toonaangevende gameprestaties en mogelijkheden voor het maken van inhoud.

De BIOSTAR AMD Radeon™ RX 6400 grafische kaart biedt gebruikers geavanceerde technologie tegen een betaalbare prijs. De veelzijdigheid is ongeëvenaard, ideaal voor het bouwen van een gaming-installatie, werkstation of home-entertainmentsysteem, en levert de beste waar voor uw geld.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments