Biostar lanceert tweetal moederborden met Z590-chipset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Biostar

Biostar brengt een tweetal nieuwe moederborden uit, de TZ590-Pro Duo en de TZ590-Pro. Deze moederborden beschikken over de Intel Z590-chipset die geschikt zijn voor de 10e en 11e generatie Intel processors.

Met DDR4 RAM-basis en Intel 11e generatie CPU hebben het TZ590-PRO en TZ590-PRO DUO een goede stabiliteit om de meest veeleisende taken aan te kunnen. De borden bieden onder andere 8 PCIe 3.0-slots en één PCIe 4.0 X16-slot. Bovendien ondersteunt het TZ590-Pro Duo maximaal 4 m.2 slots en 10 SATA III-connectoren (6 GB/s) voor betrouwbare opslagmogelijkheden en zakelijke NAS-opstellingen.

De moederborden worden geleverd met I/O’s zoals USB 3.2 (Gen1) -poorten, een COM-poortkop en een TPM-header, voor media is er HDMI, VGA en high-end audio-uitvoerpoorten.

Biostar heeft nog geen precieze prijzen of beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: Biostar

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.