BIOSTAR onthult de DDR4 Heatsink Storming-V serie geheugenmodules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR kondigt de release aan van zijn nieuwste DDR4 DRAM, de Heatsink Storming-V serie. De DDR4 DRAM, Storming-V serie, is een zeer veelzijdige geheugenmodule die geschikt is voor een breed scala aan gebruikers, van casual content consumptie zoals het kijken van tv-programma’s, films en luisteren naar muziek, tot fervente gamers die boeiende verhalen, verbluffende graphics en solide gameplay eisen. Bovendien zullen professionele gamers die snelheid en prestaties prioriteren, de Heatsink Storming-V serie zeer aantrekkelijk vinden.

Met zijn geoptimaliseerde geheugensnelheid, timing, voltage-instellingen en unieke ontwerp dat overklokcapaciteiten, ultrasnelle data-toegang en optimale koeling biedt, levert de Heatsink Storming-V serie ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een casual gebruiker bent of een professionele gamer, de Storming-V serie is de perfecte geheugenmodule die tegemoetkomt aan ieders specifieke behoeften.

Verkrijgbaar in vier varianten, is de Heatsink Storming-V serie verkrijgbaar in 8GB en 16GB opties, met snelheden variërend van 3200MHz tot 3600MHz. Met deze opties kunnen gamers de module kiezen die past bij hun specifieke behoeften en configuratievereisten, waardoor ongeëvenaarde prestaties voor elke use case worden gegarandeerd.

Gecombineerd met BIOSTAR-moederborden levert de Storming-V serie nog betere resultaten op, aangezien de modules zijn geoptimaliseerd om naadloos samen te werken. Als gevolg van het unieke ontwerp van de modules bieden ze gamers de meest effectieve overklokcapaciteiten, met optimale koeling, waardoor ze de hoogst mogelijke prestaties kunnen behalen.

Tot slot is BIOSTAR’s Heatsink Storming-V serie DDR4 DRAM een top-of-the-line geheugenmodule die ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid biedt. Met geoptimaliseerde geheugensnelheid, timing en voltage-instellingen zijn deze modules ontworpen om systeemcrashes en instabiliteit te verminderen, waardoor superieure computerprestaties worden geleverd die niet worden geëvenaard door typische RAM-modules.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.