BIOSTAR onthult Micro-ATX B660M-Silver moederbord


BIOSTAR heeft een nieuw moederbord uitgebracht, de B660M-SILVER. Dit Micro-ATX moederbord heeft een Intel B660-chipset, zilveren accenten en plaats voor vier DDR4-modules met 128GB in totaal. Het merk heeft nog geen specifieke prijs bekendgemaakt.

Begin persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR introduceert het gloednieuwe B660M-SILVER-moederbord. Topprestaties verpakt in een compacte uATX-vormfactor, BIOSTAR’s nieuwe B660M-SILVER-moederbord is klaar om de markt stormenderhand te veroveren. De B660M-SILVER is ontworpen op basis van Intel’s B660-chipset en biedt ongeëvenaarde compatibiliteit met de nieuwste Intel 12e-generatieprocessors.

Het nieuwe B660M-SILVER-moederbord is uitermate geschikt voor contentmakers, casual gamers of als solide basis voor een dagelijkse driver-pc. Het is een alleskunner, gebouwd voor een breed gebruiksspectrum. Met de kenmerkende SILVER-reeksstijl van BIOSTAR en toegevoegde RGB-aanpasbaarheid, laat het B660M-SILVER-moederbord elke build er speciaal uitzien.

Het B660M-SILVER-moederbord is ontworpen op een kleine vorm die past bij kleinere compacte builds die minimale ruimte nodig hebben en heeft geweldige specificaties die wedijveren met elke concurrentie op de markt.

Het B660M-SILVER-moederbord ondersteunt tot 4 DDR4 RAM’s met een totale capaciteit van 128 GB, in staat om tot 5000 Mhz aan verhoogde kloksnelheden te draaien. Bovendien is hij uitgerust met de nieuwste PCI-E 5.0 x16-sleuf die de prestaties van elke nieuwste grafische kaart verbetert, superieure stroomvoorziening en prestatie-efficiëntie biedt die verbluffende AAA-game-ervaringen levert met snellere, boterzachte framesnelheden.

Technologieën zoals M.2 PCI-E 4.0(64Gb/s) en SATA 6Gb/s bieden snellere datatransmissiesnelheden en ruime opslagcapaciteit voor de B660M-SILVER. Met het gepatenteerde 12-fasen voedingsontwerp van Biostar in combinatie met hun befaamde DIGITAL PWM-technologie, biedt het nieuwe B660M-SILVER-moederbord een sterke basis voor betere hardware-ondersteuning en langdurige duurzaamheid.

Als het gaat om I/O aan de achterkant, heeft BIOSTAR kosten noch moeite gespaard met het B660M-SILVER-moederbord. Gebruikers voorzien van ruime connectiviteits- en uitvoeropties zoals meerdere USB-poorten, waaronder USB 3.2 Gen2 Type-A, USB TYPE-C met een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 10 Gbps en USB 2.0-poorten, HDMI en DISPLAY- en DVI-D-poorten voor scherpe, kristalheldere beeldkwaliteit, Realtek®ALC1220 7.1ch Blu-ray Audio-technologie voor een meeslepende gebruikerservaring en een LAN-poort aangedreven door Realtek® RTL8125B (2,5 GbE LAN), waardoor de B660M-SILVER

Samenvattend: het B660M-SILVER-moederbord van BIOSTAR bevat alle benodigdheden die nodig zijn voor een moederbord van zijn kaliber met zijn ongelooflijke prijs en kleine feature-rijke vormfactor, het is zeer geschikt voor gamers en makers van inhoud, of voor casual contentconsumptie.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.