BIOSTAR toont B760MZ-E Pro moederbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft het nieuwe B760MZ-E PRO-moederbord aangekondigd. Het BIOSTAR B760MZ-E PRO-moederbord is een veelzijdige oplossing die voldoet aan uiteenlopende wensen van professionele gebruikers. Of u nu een professionele maker bent die op zoek is naar de beste mid-range hardware op de markt, een zakelijke professional die betrouwbare en efficiënte rekenkracht nodig heeft, of een informele gebruiker die een naadloze computerervaring nodig heeft, de B760MZ-E PRO heeft u gedekt. De geavanceerde technologie, geavanceerde DDR5-geheugenondersteuning, razendsnelle overdrachtssnelheden en connectiviteitsopties maken het de ultieme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtig moederbord dat alles aankan.

Gebouwd op Intel’s B760 single-chip architectuur, ondersteunt het BIOSTAR B760MZ-E PRO-moederbord de nieuwste 12e/13e generatie Intel Core™-processors, wat zorgt voor robuuste en stabiele prestaties voor veeleisende toepassingen. De 4-DIMM’s DDR5-geheugenondersteuning en PCIe M.2 4.0 (64Gb/s) razendsnelle overdrachtssnelheden bieden ongeëvenaarde computer- en bestandsoverdrachtefficiëntie. Ideaal voor inhoudontwerpers, zakelijke professionals en informele gebruikers die op zoek zijn naar het best presterende moederbord van deze reeks.

Het BIOSTAR B760MZ-E PRO-moederbord is een zorgvuldig ontworpen oplossing die professionele gebruikers geavanceerde functies en gemak biedt. Met zijn 2,5 GbE LAN-poort aangedreven door Realtek’s RTL8125B LAN-chipset en ondersteuning voor WiFi 6 & 6E-modules (geen WiFi-kaart inbegrepen), kunnen gebruikers razendsnelle internetverbindingen ervaren. Bovendien beschikt het moederbord over voldoende USB-connectiviteitsopties, zowel intern als via het I/O-paneel aan de achterzijde. Deze opties omvatten de USB 3.2 Gen2 Type C-poort, waardoor het eenvoudig is om randapparatuur en apparaten op het moederbord aan te sluiten.

De meegeleverde HDMI 1.4-poort levert heldere beelden en geluid, voor een meeslepende gaming- en high-definition contentconsumptie-ervaring. Met de extra VGA-, DVI- en Display-poorten is het B760MZ-E PRO-moederbord ideaal voor opstellingen met meerdere monitoren, HTPC en casual gaming-installaties.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.