BIOSTAR toont custom RX 7900 XT en XTX-kaarten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR brengt custom-varianten uit van de twee gloednieuwe grafische kaarten uit de Radeon RX 7900-serie. Aangedreven door de AMD RDNA 3-architectuur leveren de nieuwste Radeon RX 7900XTX-24GB en RX 7900XT-20GB grafische kaarten tot 50% meer prestaties per watt dan hun vorige generatie RDNA 2 GPU-eenheden. De volledig nieuwe BIOSTAR Radeon RX 7900XTX en RX 7900XT grafische kaarten, met AMD’s RDNA 3-architectuur en ’s werelds snelste interconnect-technologie, combineren 5nm- en 6nm met bijgewerkte chiplets die gebruikmaken van AMD Infinity Links en krachtig geheugen om een razendsnelle bandbreedte van 5,3 TB/s te leveren.

Ontketen hoge framesnelheden op AAA-gametitels met adembenemende 4K-beelden aangedreven door AMD’s meest geavanceerde grafische technologie. Ze zijn ideaal voor gamers en creators en bevatten AMD Infinity Cache-technologie van de tweede generatie en supersnel GDDR6-geheugen met maximaal een 384-bits geheugeninterface.

Bovendien bevat het ook AMD’s speciale AI-versnellingstechnologie die tot 2,7x hogere prestaties levert. Ray-tracing-technologie van de tweede generatie biedt tot 1,8x hogere ray-tracing-prestaties de dan AMD RDNA 2-architectuur. BIOSTAR Radeon RX 7900-serie grafische kaarten zijn ontworpen om DisplayPort 2.1-schermen te ondersteunen, met ultrahoge framerates en verbluffende beelden tot 4K 480Hz en 8K 165Hz.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.