BIOSTAR toont moederborden voor Ryzen 7000X3D-CPU’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR heeft meer details bekendgemaakt over de compatibiliteit van de nieuwe Ryzen 7000X3D-processors in combinatie met de moederborden van het merk.

AMD Ryzen 7000X3D-serie processors, waaronder de Ryzen 9 7950X3D-, Ryzen 9 7900X3D- en Ryzen 7 7800X3D-processors, bieden ongeëvenaarde gaming- en computerprestaties dankzij baanbrekende AMD 3D V-Cache-technologie. BIOSTAR verwacht topprestaties te leveren voor veeleisende gebruikers en kondigt aan dat hun AMD Socket AM5-moederborden klaar zijn om deze nieuwe processors te ondersteunen.

De X670E VALKYRIE, RACING-serie B650EGTQ en B650M-SILVER-moederborden zijn de eerste serie compatibele BIOSTAR-moederborden, klaar om het op te nemen tegen de glimmende nieuwe Ryzen 7000X3D-serie processors. Ze zijn ontworpen met geavanceerde technologie om soepele en efficiënte prestaties te garanderen voor high-end gaming en professionele toepassingen.

Een van de meest vernieuwende kenmerken van de nieuwe processors is AMD 3D V-Cache-technologie. Deze technologie omvat het toevoegen van een extra laag L3-cache aan de processor, waardoor het geheugen op de chip wordt vergroot tot maar liefst 144 MB. Dit kan de spelprestaties aanzienlijk verbeteren door de effectieve geheugenlatentie te verminderen en de toegang tot gegevens te versnellen.

De X670E VALKYRIE-, RACING B650EGTQ- en B650M-SILVER-moederborden zijn speciaal ontworpen om te profiteren van deze nieuwe technologie, zodat gebruikers de mogelijkheden van de nieuwe processors volledig kunnen benutten. Ze worden ook geleverd met een reeks geavanceerde functies, zoals snelle DDR5-geheugenondersteuning, PCIe® 5.0, meerdere M.2-slots en geavanceerde koeloplossingen.



Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.