BIOSTAR toont Silver moederbord met B760-chipset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van BIOSTAR

BIOSTAR lanceert het gloednieuwe B760T-SILVER-moederbord. Gebaseerd op Intel’s LGA1700 Socket die Intel 12 en 13e generatie processors ondersteunt, is de B760T-SILVER samengesteld uit BIOSTAR zijn RACING moederbord DNA, met functies die strategisch zijn gekozen voor een goede gebruikerservaring.

Het B760T-SILVER-moederbord is gebouwd op het Mini-ITX-platform en is ideaal voor gamers, makers van inhoud en zakelijke professionals. Met zijn geoptimaliseerde prestaties, ideaal voor het uitvoeren van AAA-games, toepassingen voor het bewerken van inhoud en AI-technologie zoals Chat GPT of andere AI-toepassingen die gebruik kunnen maken van de hoogwaardige PCIe 5.0-interface.

DDR5-geheugen dat kan worden gebruikt op 6400+(OC) via twee DIMM-sockets tot 64 GB en AMD EXPOTM-technologie en Intel XMP-modules maken de B760T-SILVER zeer aanpasbaar voor elke situatie. Verder gedemonstreerd door zijn PCI-E Gen5 x16-slot met ijzeren bescherming, is het in staat om grafische kaarten van het hoogste niveau te gebruiken bij hoge OC-instellingen.

De combinatie van slimme functies, zoals PCIe M.2 Gen4 en ondersteuning voor Intel Wi-Fi 6E draadloze modules, en het supersnelle 2.5GbE LAN biedt een waanzinnig niveau van betrouwbaarheid en uitbreiding als het gaat om gamen, streamen en het maken van content. Bovendien bevat het B760T-SILVER-moederbord een I/O-paneel met een DisplayPort, HDMI en een Realtek® ALC1220-VB-audiochipset die is ontworpen om goede audio- en visuele ervaringen te leveren.Bronnen: BIOSTAR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.