600,241

ProductpaginaEen vriend die mijn reviewtjes in de gaten houdt vroeg mij of ik zijn headsetje een keer zou willen lenen om te testen en te reviewen. Leuk om te doen natuurlijk, zeker gezien het om een headsetje ging waar ik zeer benieuwd naar was. De BitFenix Flo is de eerste headset van BitFenix, een merk vooral bekend om hun behuizingen, ventilatoren, en casemod accessoires. Ik had positieve ervaringen met BitFenix in de voor hen bekende terreinen, dus greep de gelegenheid om met iets nieuws van hen aan de slag te gaan.

Om enige twijfel over de testperiode weg te nemen: ik heb deze Flo een dikke week zeer intensief gebruikt om in een relatief korte tijd toch waardevolle informatie te winnen over de ins en outs van deze Flo. Uiteraard heb ik wederom weer wat hulptroepen ingeschakeld om ook andere meningen in het geheel mee te kunnen nemen, want iets als geluidsweergave beoordelen is natuurlijk niet eenvoudig om echt objectief te doen. (Dat en ik ben er zeer van overtuigd dat lezers liever een leuke dame zien dan mijzelf, maar dat terzijde)

Zoals altijd zijn de fotos niet in photowinkel bewerkt of iets dergelijks, gewoon onaangepast van de camera om een realistisch beeld te tonen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.