Bose kondigt een nieuwe generatie QuietComfort producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Bose

Bose heeft vandaag de nieuwe generatie van hun iconische QuietComfort-lijn aangekondigd, met de QuietComfort Ultra-hoofdtelefoons, QuietComfort Ultra-oordopjes en de QuietComfort-hoofdtelefoons. Deze producten behouden de vermaarde kenmerken van de QuietComfort-serie, waaronder eersteklas ruisonderdrukking, hoogwaardige audio en uitzonderlijk comfort en stabiliteit. Opmerkelijk is dat de QC Ultra-hoofdtelefoons en -oordopjes een nieuw premium ontwerp introduceren, evenals Bose Immersive Audio, wat zorgt voor een geheel nieuwe audiobeleving.

Bose Immersive Audio biedt een meeslepend geluid dat zich multidimensionaal en ruimtelijk presenteert, waardoor je in de akoestische sweet spot wordt geplaatst. Deze technologie, ondersteund door een ingebouwde IMU en geavanceerde Bose digitale signaalverwerking, biedt twee luisteropties: “Still” voor stilstaande situaties en “Motion” voor onderweg.

De QuietComfort Ultra-hoofdtelefoons vervangen de Noise Cancelling Headphones 700 en combineren Bose Immersive Audio, ruisonderdrukking en CustomTune audiokalibratie voor ongeëvenaarde over-ear hoofdtelefoonprestaties. Met verbeterde ruisonderdrukking, CustomTune-technologie en Bose Aware Mode met ActiveSense leveren ze kristalheldere gesprekken en nauwkeurige spraakassistenten.

De Ultra-hoofdtelefoons hebben een modern en premium ontwerp met intuïtieve fysieke bedieningselementen en bieden tot 24 uur batterijduur.

De QuietComfort Ultra-oordopjes vervangen de QC Earbuds II en bieden dezelfde hoogwaardige functies, waaronder ruisonderdrukking, CustomTune, responsieve aanraakbediening en een IPX4-classificatie. Verbeterde gesprekskwaliteit wordt bereikt met dynamische microfoonmixing en aanpasbare filters voor betere verstaanbaarheid.

De oordopjes hebben ook een nieuw ontwerp en verbeterde stabiliteitsbanden voor optimaal comfort, stabiliteit en prestaties. Ze bieden tot zes uur batterijduur en zijn verkrijgbaar in een strakker en luxer ontwerp.

Al met al introduceert Bose met de QuietComfort Ultra-serie een opwindende evolutie van hun iconische lijn, met premium ontwerp en baanbrekende audiotechnologieën.

De QuietComfort Ultra-hoofdtelefoons en -oordopjes worden respectievelijk gelanceerd voor $429 en $299 en zijn verkrijgbaar in Black en White Smoke. De QuietComfort-hoofdtelefoons komen op 21 september uit voor $349, ook beschikbaar in Black en White Smoke, plus een beperkte editie in Cypress Green. Pre-orders zijn nu beschikbaar op Bose.com.Bronnen: Bose

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?