Byerdynamic introduceert de derde generatie van de MMX 300 PRO gaming headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Beyerdynamic

Beyerdynamic introduceert de derde generatie van de populaire MMX 300 PRO gaming headset. Deze nieuwe versie, gemaakt in Duitsland, beschikt over de nieuwste drivertechnologie, een hoogwaardige condensatormicrofoon en verbeterd comfort. De STELLAR .45 driver, ook gebruikt in beyerdynamic’s studiohoofdtelefoons, vormt het hart van deze gesloten gaming headset. Dit zorgt voor uitzonderlijke geluidskwaliteit en ruimtelijke geluidsweergave, met verfijnde bas- en trebleprofielen voor nauwkeurige in-game geluidslokalisatie en indrukwekkende muziekweergave.

De geïntegreerde condensatormicrofoon biedt hoge spraakverstaanbaarheid, wat een voordeel oplevert tijdens het gamen. De headset heeft nieuwe fontanel uitsparingen en beproefde velours oorkussens voor maximaal comfort tijdens lange sessies. De MMX 300 PRO, zoals zijn voorgangers, wordt in Duitsland vervaardigd van hoogwaardige materialen, wat hem duurzaam en geschikt maakt voor zowel dagelijks gebruik als eSports-toernooien.

Dankzij de laag-impedante STELLAR .45 driver met 48 ohm kan de headset eenvoudig worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder PC, Playstation, Xbox en Nintendo Switch. De meegeleverde Y-adapter maakt gebruik op consoles mogelijk.

Met het MANUFAKTUR platform kunnen gebruikers de MMX 300 PRO personaliseren, met opties voor oorkussens, decoratieve ringen en lasergravures. De headset, nu verkrijgbaar voor €299,00 inclusief BTW, is beschikbaar via de beyerdynamic website, Amazon en gespecialiseerde winkels. Reserveonderdelen en oorkussens zijn ook te bestellen. Andreas Rapp, Managing Director van beyerdynamic, benadrukt dat de MMX 300 PRO niet alleen uitmuntende geluidskwaliteit biedt, maar ook voldoet aan de hoge eisen van gamers qua comfort en duurzaamheid.Bronnen: Beyerdynamic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?