Byerdynamic lanceert hun eerste draadloze gaming headset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Beyerdynamic

Beyerdynamic breidt zijn MMX gaming-productreeks uit met de lancering van de MMX 200 draadloze gaming-headset. Deze headset biedt gamers een uitzonderlijke geluidsbeleving met kristalhelder studio geluid, een META VOICE-microfoon en draadloze connectiviteit voor zowel pc- als consolegaming. Belangrijke functies zoals Augmented Mode, LOW LATENCY en Hybrid Mode met Bluetooth 5.3 bieden gamers ongekende flexibiliteit en prestaties.

De MMX 200 draadloos is ontworpen door beyerdynamic’s akoestische experts en beschikt over 40 mm studiodrivers voor een rijke geluidsweergave en nauwkeurige positionering van in-game geluiden. De META VOICE-microfoon met 9,9 mm capsule levert levensechte stemoverdracht en onderdrukt omgevingsgeluid. Deze microfoon is ook afneembaar, waardoor het ideaal is voor multimedia en gesprekken.

De headset wordt geleverd met een handig bedieningswiel voor volume en mute-functie, evenals een META LINK SWITCH voor naadloze schakeling tussen verschillende modi. De lage latentie modus wordt aangeboden voor een optimale gamingervaring, en een USB-dongle elimineert vertraging tussen audio en beeld.

De MMX 200 draadloos introduceert Augmented Mode, die omgevingsgeluiden mengt met in-game audio voor een meeslepende ervaring. Het biedt ook hoog draagcomfort dankzij nieuwe oorkussens en een geheugenschuim gevulde hoofdband.

De beyerdynamic MMX 200 draadloos is beschikbaar voor €249,00 via de beyerdynamic online shop en Amazon, met reserveonderdelen en oortips beschikbaar voor nabestelling.Bronnen: Byerdynamic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?