[CES] CORSAIR lanceert nieuwe CORSAIR ONE i300


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van CORSAIR

CORSAIR, een wereldleider in hoogwaardige apparatuur en systemen voor gamers, contentmakers en pc-enthousiastelingen, heeft vandaag de nieuwe CORSAIR ONE i300-reeks compacte desktop-pc’s aangekondigd, de nieuwste in de bekroonde CORSAIR ONE in de rij gaan staan. Dit krachtpatsersysteem maakt gebruik van de nieuwste 12e generatie Intel Core-processors en debuteert met een formidabele Intel Core i9-12900K. De CORSAIR ONE i300 zit boordevol hoogwaardige CORSAIR-componenten – inclusief VENGEANCE DDR5-geheugen – in een ongelooflijk kleine vormfactor, en is daardoor de eerste keus voor pc-gaming, creatieve toepassingen en meer.

De CORSAIR ONE i300 is een volledig geladen gaming-pc met een unieke, compacte vormfactor die minder bureauruimte in beslag neemt dan een laptop. Binnen zijn 12-liter frame ligt de nieuwste generatie Core i9-processor van Intel, klaar om buitengewone snelheid en opmerkelijke spelprestaties te leveren – meer dan 20% sneller dan vorige generaties.

Het eerste CORSAIR ONE-systeem met het nieuwe DDR5-platform, de CORSAIR ONE i300 is uitgerust met maximaal 64 GB CORSAIR VENGEANCE DDR5-geheugen met snelheden vanaf 4.400 MHz. Met aanzienlijk hogere frequenties en capaciteiten zorgt DDR5 ervoor dat uw systeem de meest veeleisende games en complexe toepassingen van vandaag en daarna aankan.

Het gepatenteerde CORSAIR ONE door convectie ondersteunde vloeistofkoelsysteem bedwingt gemakkelijk de warmte die wordt gegenereerd door de hoogwaardige componenten, waaronder een Core i9-12900K, NVIDIA GeForce RTX 3080 of GeForce RTX 3080 Ti grafische kaart, en uiterlijk tot 64GB CORSAIR VENGEANCE DDR5-geheugen.

De CORSAIR ONE i300 bevat twee Thunderbolt 4-poorten en beeldschermaansluitingen voor maximaal vier gelijktijdige 4K HDR-schermen. Met de CORSAIR ONE i300 aan uw zijde bent u helemaal klaar voor de meest geavanceerde videoweergave-, multitasking- en game-ervaringen van vandaag.Bronnen: CORSAIR

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.