[CES] MSI kondigt ’s werelds eerste 27″ 300Hz Rapid IPS Mini-LED display aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI breidt met trots de hardwaremogelijkheden voor alle gamers uit. Deze keer zijn we vereerd om onze nieuwste gamingmonitor te introduceren: MEG 271Q Mini LED met NVIDIA® G-SYNC® ULTIMATE-technologie en gepatenteerde mini-LED-achtergrondverlichting. Deze monitor is uitgerust met een snel IPS-paneel met spectaculaire WQHD-resolutie en beschikt over een razendsnelle 1 ms GtG-responstijd met een verversingssnelheid van 300 Hz.

Absoluut, het is een beest voor competitieve gamers en de Esports-scene. Ervaar extreem soepele en scheurvrije gameplay met ingebouwde NVIDIA G-SYNC ULTIMATE-technologie. Gepatenteerde Mini LED-achtergrondverlichtingsbesturingstechnologie geeft je een verbluffende game-ervaring en ongelooflijk contrast door meer dan 500 zones lokale dimgebieden.

Speel elke game zonder tearing, haperingen, flikkeringen of artefacts. G-SYNC ULTIMATE stemt dynamisch de verversingssnelheid van het scherm af op de framesnelheid van de GPU. In tegenstelling tot andere oplossingen, ondersteunt de onbeperkte verversingssnelheid van nul Hertz tot het maximum dat wordt ondersteund door het LCD-paneel – zodat u kunt rekenen op uitzonderlijke prestaties in elke game.

Meer dan 1000 mini-LED’s op de achtergrondverlichting en door NVIDIA gepatenteerde technologie voor achtergrondverlichting geven je een game-ervaring van een hoger niveau. De allereerste mini-LED-monitor gemaakt voor Esports.

NVIDIA G-SYNC-schermen met Reflex zijn voorzien van ’s werelds enige systeemlatentie-analysator. Met de MEG 271Q Mini LED-monitor begin je elke wedstrijd met vertrouwen, wetende dat je pc werkt met de laagst mogelijke systeemlatentie.

Meer eigenschappen van de MEG 271Q zijn:

-Extreem snelle responstijd: Razendsnelle prestaties met een hoge verversingssnelheid van 300 Hz voor een soepele pc-game-ervaring. Vang elk detail van beweging en geniet van de meest vloeiende gameplay, die te allen tijde een perfect beeld van fast-motion en dramatische overgangen garandeert.

-Snel IPS-paneel: Het snelle IPS-scherm biedt gamers een ultrasnelle responstijd, waardoor het optreden van onscherpte op de monitor aanzienlijk wordt verminderd. De MSI MEG 271Q Mini LED biedt een responstijd van maximaal 1 ms GtG. Het kristalheldere beeld geeft je zeker een concurrentievoordeel voor nauwkeurige beslissingen in snel bewegende games. Ondertussen geeft het snelle IPS-paneel u levendige kleurenprestaties. DCI-P3 97% is een uitstekende prestatie die verder gaat dan de meeste gaming-monitoren.

-WQHD-resolutie: De MSI MEG 271Q Mini LED is voorzien van een WQHD-paneel dat resoluties tot 2560 x 1440 ondersteunt. Met dit 16:9-paneel kunnen gamers grotere gamescènes bekijken in vergelijking met andere traditionele FHD-panelen, en ze een voorsprong geven op andere concurrenten. 27” WQHD heeft 32,9% meer PPI dan de reguliere 27” FHD-monitor. Geniet van een ander niveau van beeldkwaliteit en scherpte.

-VESA-gecertificeerd DisplayHDR™ 1000: De MSI MEG 271Q Mini LED is uitgerust met HDR-technologie die afbeeldingen kan produceren met meer details, een breder scala aan kleuren en meer lijkt op wat door het menselijk oog wordt gezien in vergelijking met traditionele monitoren.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.