[CES] Thermaltake brengt met F.A. Porsche leren gamingstoelen uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, een bekend pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, kondigt met trots de voortdurende samenwerking met Studio F.A. Porsche aan door drie nieuw gekleurde ARGENT E700 echt lederen gamingstoelen te onthullen op de 2022 Thermaltake Expo januari virtuele tentoonstelling.

Thermaltake en Studio F. A. Porsche hebben de traditionele gamestoel opnieuw uitgevonden en naar een hoger niveau getild met betrekking tot esthetisch ontwerp, kwaliteit en techniek. Voortzetting van het gemeenschappelijke doel van de samenwerking om onbekende ervaringen na te streven, onthulde Thermaltake drie nieuwe kleuren in beperkte oplage: Turquoise, Sanga Yellow en Saddle Brown tijdens onze livestream van het evenement. De ARGENT E700 heeft nu in totaal 9 kleuren om uit te kiezen; waaronder Glacier White, Space Grey, Storm Black, Ocean Blue, Flaming Orange en Racing Green. De drie nieuw gekleurde modellen zijn voorzien van glanzende afwerkingen in een zeer verzadigde kleur, waardoor de kleurintensiteit naar voren komt terwijl de krasbestendigheid behouden blijft.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments